با الکتریکالا سیستم
خود را بهینه کنید...
برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
.. مراحل انجام پروژه اتوماسیون صنعتی ..
مشاوره و ارزیابی
بازدید حضوری
طراحی و پیشنهاد
تست FAT
نصب و راه اندازی
آموزش پرسنل
گروه فنی مهندسی الکتریکالا با بیش از 25 سال سابقه دارای تیمی از متخصصین مجرب و با انگیزه، با هدف توسعه اتوماسیون در صنعت کشور، همواره تلاش بر ارائه خدمات به صنایع را دارد. این شرکت با استفاده از دانش روز دنیا آماده انجام پروژه های اتوماسیون صنعتی در کلیه صنایع از جمله خودروسازی، نفت و گاز، پتروشیمی و… میباشد.
همچنین این مجموعه توانایی مشاوره، طراحی، تعمیرات اینورتر و آموزش تعمیرات اینورتر، تامین تجهیزات و انجام عملیات اجرایی پروژهها را دارا میباشد. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
مراحل اجرای یک پروژه اتوماسیون صنعتی
- بازدید، مشاوره فنی و تحلیل فرآیند پروژه
- طراحی پروژه
- تامین تجهیزات
- تست FAT
- اجرای پروژه در سایت
- آموزش و تحویل پروژه
- ارائه خدمات پس از فروش
در ادامه به بررسی هر یک از این موارد خواهیم پرداخت.
1.بازدید، مشاوره فنی و تحلیل فرآیند پروژه
در این بخش کارشناس فنی اتوماسیون با بازدید از مجموعه تلاش میکند که با بررسی نیازهای مشتری و ارائه مشاوره فنی به جمعبندی کاملی از اهداف پروژه مورد نظر دست یابند. در این بین اطمینان حاصل شود که امکان اجرای پروژه و تحویل آن در موعد مقرر، با توجه به نیازهای کارفرما امکانپذیر خواهد بود. اطلاعاتی که در این مرحله جمعآوری میگردد باید شامل مواردی باشد که تخمین هزینهها، چگونگی اجرای پروژه و همچنین زمان تحویل پروژه بر اساس آن اطلاعات امکانپذیر باشد.
2.طراحی پروژه های اتوماسیون صنعتی
طراحی اولیه، انتخابهای فنی میباشد که ممکن است کارفرما تمایل داشته باشد پیمانکار را به رعایت آنها ملزم نماید، مانند:
- انتخاب تجهیزات و سایر ابزارها از برندی خاص
- استفاده از پروتکلی خاص در اجرای پروژه
- پیروی از استانداردهای مشخص در نقشهکشی، ساخت، برنامهنویسی و…
طراحی اصلی در امتداد طراحی اولیه صورت میپذیرد و اهداف آن، فراهم آوردن خصوصیات عملیاتی دقیق و مشخص نمودن چگونگی اجرای پروژه است. مواردی که در طراحی اولیه پروژه از طرف کارفرما مورد تاکید قرار گرفتهاند، مد نظر قرار میگیرند و کارشناسان طراح، در جهت انجام اهداف پیشبینی شده در طراحی اولیه، طراحی اصلی را دنبال خواهند نمود.
3.تامین تجهیزات پروژه های اتوماسیون صنعتی
پس از انجام طراحی، با توجه به نیاز پروژه و درخواست کارفرما تجهیزات مورد نیاز تهیه میگردد.
4.تست FAT(Factory Acceptance Test)
FAT بخش مهمی از پروژههای اتوماسیون در ابعاد متوسط و بزرگ میباشد که طی آن پیمانکار نشان میدهد که طراحی سیستم و ساخت تجهیزات، مطابق با شرایط قرارداد یا سفارش خرید مشتری بوده است. در این بخش نماینده کارفرما در محل کارگاه پیمانکار حضور پیدا میکند و نسبت به بررسی و تست تجهیزات اقدام مینماید. در انتها، در صورت تطابق کمی و کیفی محصولات و تجهیزات با معیارهای از پیش تعیین شده، تاییدیههای لازم از طرف کارفرما صادر میگردد.
5.اجرای پروژه های اتوماسیون صنعتی در سایت
در این مرحله، تجهیزات به سایت پروژه فرستاده شده و پس از نصب هر یک از قسمتها، به صورت جداگانه راهاندازی میشوند و در نهایت پروژه به صورت کلی راهاندازی میگردد.
6.آموزش و تحویل پروژه های اتوماسیون صنعتی
آموزش های لازم جهت اپراتوری، مهندسی، تعمیرات و نگهداری سیستمها در این بخش ارائه میگردد. توصیه میشود برای درک بهتر آموزش، تعدادی از پرسنل و مهندسین مربوطه در محل اجرای پروژه حضور داشته باشند.
بهترین راه آزمایش سیستم، بهره برداری از آن در شرایط تولید است. به همین منظور جهت بهره برداری و استفاده عملی از سیستم، دستگاه به صورت موقتی تحویل مشتری داده میشود. مشتری در این مدت فرصت دارد تا ایرادات احتمالی موجود را، جهت رفع مشکل به پیمانکار، گزارش دهد و در صورت وجود ایرادات احتمالی، این ایرادات بر طرف شده و پروژه تحویل مشتری داده میشود.
7.ارائه خدمات پس از فروش
پس از تحویل نهایی پروژه ارتباط شرکت با کارفرما ادامه دار بوده و شرکت خدمات پس از فروش را در بهترین حالت به کارفرما ارائه میدهد.
برای اجرا و تامین تجهیزات پروژه خود، الکتریکالا آماده ارائه بهترین خدمات به مشتریان میباشد. برای اطلاعات بیشتر درباره ما و خدمات ارائه دهنده با ما تماس بگیرید.